Freapp results for Emra Per Vajza Nga Kurani - 8 results in our Apps Database
 1. ...Kurani Fisnik i përkthyer në shqip, dhe leximi në shqip, që tani mund ta dëgjoni kuranin në gjuhën shqipe, po ashtu edhe ta lexoni dhe ta kutponi atë... Vërejtje : Kur lëshoni dëgjimin e kuranit me ...
 2. ...Kuranit: Imami i mesxhidit në Medinë: Ali el - Hudheif - Ky aplikacion është i pavarur nga interneti, përveç gjatë shkarkimit dhe instalimit nga play store. - Aplikacionit i nevoiten 35 MB të lira...
 3. ...kurani është i pakrijuar apo i krijuar, (arabisht: خلق القرآن chalq al-koran, krijimi i kuranit), ka shkaktuar në teologjinë islamike vazhdimisht diskutime të ashpra. Kurani përbëhet nga 114 sure të ...
 4. The official app for Noel Gallagher's High Flying Birds.
 5. ...NgaPyin Keyboard will save your time and energy! The first Ever Myanmar Minimalist Keyboard is now on Play Store. Featuring most used words and optimized for your ease of use. Features - 16 Words ...
 6. ...Nga Pain to deliver water to the neighborhood kids during Water Festival (also known as Thingyan). You will be able to relive all your fun during the Water Festival in this fun endless runner game. Fe...
 7. ...kuranin me perkthim shqip me zë.
 8. ...Emra shqip. Zgjedhni emrin për foshnjen tuaj në mesin e më shumë se 4500 emrave për vajza dhe djem.
 1. This App brings to you a list of some of the most important and well-known English proverbs with their French equivalents. This collection of proverbs will inspire you to raise your consciousness to new level and to ...

 2. Upon entering the information era, we realize that technology has a very big impact on people, including our very own Motioners; and we feel the need to engage with them in a more interactive way. This mobile ...

 3. NWZplus erweitert die gedruckten Ausgaben verschiedener Publikationen der Nordwest-Zeitung um digitale Zusatz- und Mehrwertinformationen. Bilder, Videos, Umfragen, Weblinks und weitere Extras werden von unserem Redaktions-Team für Sie hinterlegt. Wählen Sie nach dem Start der App einfach die ...