Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Turkcell TV+

En sevdiğiniz TV kanalları, kaçırdığınız ya da yeniden izlemek istediğiniz programlar TV+'ta. TV+ ile TV kanal...

Free

Store review

En sevdiğiniz TV kanalları, kaçırdığınız ya da yeniden izlemek istediğiniz programlar TV+'ta.
TV+ ile TV kanallarını 24 saate kadar geri sararak ve favori program ve dizilerinizi kaydederek istediğiniz zaman izleyebilirsiniz.

Pierce Brosnan'ın başrolünü üstlendiği The Son, heyecan ve aksiyonu yüksek Wild District, her bölümü farklı dünyalara götüren belgesel serisi Saklı Dünyalar sadece TV+'ta...

Spor tutkunları için; İngiltere Premier Ligi ve Almanya Bundesliga, Basketbolun en iyilerinin yer aldığı NBA, motor sporlarının zirvesi Formula 1 ve en heyecanlı Tenis turnuvaları da TV+’ta!

Çocuklar için; Pepee, Aslan Koruyucular, Leliko, Arabalar gibi en eğlenceli çizgi filmler, Harry Potter, Sünger Bob, Kral Şakir gibi en renkli karakterler ve en sevilen filmler TV+ Çocuk’ta!
Yeni dönem Türk filmleri, Türkiye ve Dünya’dan festival filmleri, en özel röportajlar ve kısa filmler TV+’ta!

TV+ tüm operatör kullanıcılarına açık, ücretsiz indirerek şifrenizle giriş yapabilirsiniz!

Şifrenizi;
Turkcell abonesiyseniz; SIFRE yazıp 2200'a,
Turkcell abonesi değilseniz SIFRE yazıp 05327552222'ye SMS göndererek ücretsiz alabilirsiniz.

Sizden gelen yorumlarla TV+’ı sürekli geliştiriyoruz.
Uygulama ile ilgili talep ve önerilerinizi uygulama içinde yer alan "Bize Ulaşın" bölümünden veya “destek@tvplus.com.tr” adresine e-posta ile iletebilirsiniz.

Uygulama içi satın alma hakkında:
"Temel TV+ Paketi" aylık 9,99 TL. “Premium TV+ Paketi” aylık 14,99TL. Bu paketler kapsamında seçili TV kanalları, seçili film ve diziler izlenebilir. Ek film ve dizi ayrıca kiralanabilir.

Film ve dizi kiralama, satın alma: İçeriğe bağlı olarak 12,99TL, 19,99TL. Kiralanan içerik 30 gün içinde, ilk izleme anından itibaren 48 saat içinde dilenildiği kadar, satın alınan içerik ise abonelik boyunca sınırsızca izlenebilir.

Uygulama içerisinden aylık üyelik yapılması durumunda ülkenize uygun fiyat seçeneği ile iTunes hesabınızdan ücretlendirilirsiniz. Fiyat bilgisi ödeme işlemi tamamlanmadan önce gösterilir. Üyeliğiniz, üyelik bitimine 24 saat kala otomatik yenileme özelliği kapatılmadıkça, aylık olarak yenilenir. iTunes hasabınız üyelik bitimine 24 saat kala, bir aylık üyelik bedeli kadar ücretlendirilir. Otomatik yenileme hizmetini , istediğiniz zaman iTunes hesap ayarlarınızdan kapatabilirsiniz. Üyelik alınmış ay için iptal yapılamamaktadır, üyelik ay sonuna kadar geçerlidir.

Gizlilik & Kullanım koşulları:
https://web.tvplus.com.tr/privacy-and-security

Store rating

4

out of

1276 reviews

Size

131.6 MB

Last update

June 8, 2020

Read more