Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

route.nl

route.nl in het kort: • Meer dan 100.000 gratis fiets- en wandelroutes • Maak je eigen fiets- en wandelroutes ...

Free

Store review

route.nl in het kort:
Meer dan 100.000 gratis fiets- en wandelroutes
Maak je eigen fiets- en wandelroutes met de routeplanner
Routes in Nederland, België, Duitsland en Denemarken
Het meest complete aanbod van fiets- en wandelknooppunten
Download routes voor offline gebruik

Met een Premium-lidmaatschap krijg je de volgende extra's:
Gesproken (stap-voor-stap) instructies
Verbinden met Apple's Gezondheid-app
• Advertentie-vrij

Ben jij gek op fietsen of wandelen? Dan is de route.nl app echt iets voor jou. Je vindt hier namelijk tienduizenden gratis routes in Nederland, België, Duitsland en Denemarken. Zoek een mooie route uit, haal je fiets tevoorschijn of trek je wandelschoenen aan en ga meteen op pad met de pad. Onderweg zal de app je gemakkelijk de weg wijzen.

Aan de slag •

In de app kun je op zoek gaan naar specifieke routes die aan al jouw wensen voldoen met de filters. Kies uit provincies, plaatsen en afstanden en vind zo de route die jij zoekt. Het is ook mogelijk om routes in de buurt te zoeken van waar je je op dat moment bevindt, of om zelf een route samen te stellen met de routeplanner. Handig als je opeens besluit op pad te gaan zonder voorbereiding.

• Route-informatie •

Open een route in de app om alle informatie over deze tocht te zien. Hier kun je de route downloaden voor offline gebruik, delen en favoriet maken. Druk op de kaart om de mogelijkheid te krijgen om de navigatie te starten. De kaart draait met je mee waardoor het volgen van de route heel gemakkelijk wordt en als premium gebruiker kun je gebruikmaken van gesproken instructies. Verder vind je een routebeschrijving bij elke route zodat je weet wat je kunt verwachten. Om je gekozen routes te bewaren, voeg je deze toe aan je favorieten. Op deze manier kun je de routes direct terug vinden. Handig als je de route later (nog eens) wilt fietsen of wandelen!

• Premium-lidmaatschap •

Optioneel biedt route.nl een Premium-lidmaatschap aan voor €9,99 per jaar.

Onder het Premium-lidmaatschap valt ook het verbinden met Apple's Gezondheid-app. Hiermee worden afgelegde fiets/wandelafstand en workouts bijgehouden wanneer er genavigeerd wordt met deze app. route.nl schrijft alleen naar de Gezondheid app en leest of deelt dus niks van je Gezondheid-data.

De aankoop wordt op je iTunes-account belast. Je kunt op elk moment je abonnement wijzigen of annuleren via je Apple ID in iTunes. Het abonnement wordt 24 uur voor het aflopen van het abonnement automatisch hernieuwd met hetzelfde abonnement voor dezelfde prijs. Het is niet mogelijk om het abonnement te annuleren wanneer het actief is. Wanneer je het annuleert houd je de Premium-functionaliteiten voor de resterende tijd, maar wordt het niet meer automatisch hernieuwd. Voorwaarden en Privacy Policy: https://www.route.nl/privacy

Store rating

4

out of

14 reviews

Size

102.8 MB

Last update

July 4, 2020

Read more