Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Güzel Sözler Infinity Ücretsiz

Güzel Sözler uygulaması dünyaya yön veren kişilerin, binlerce yıllık insanlık tarihinde öne çıkan düşünür ve b...

Free

Store review

Güzel Sözler uygulaması dünyaya yön veren kişilerin, binlerce yıllık insanlık tarihinde öne çıkan düşünür ve bilgelerin bize miras olarak bıraktıkları düşünce ve fikirlerle harmanlandı. Özellikle yöneticilerin çalışanlarını motive ederken, konuşma yaparken etkili sözlere hızla erişebilmeleri için tasarlandı. Konulara göre veya içerisinde geçen sözcüklere göre kolayca arama yapabilir ve ilgili söze erişebilirsiniz. Bazı konuşmalara veya toplantılara hazırlık yapabilmeniz açısından ilgilendiğiniz sözleri favorilere ekleyebilirsiniz.

Sözleri bir araya getirirken erişim kolaylığı açısından ansiklopedi yöntemini kullandık. Ardından her kategoriyi kendi içerisinde ele alarak; Bernard Shaw’dan Dostoyevski’ye, Konfiçyus’tan Mevlana’ya kadar yüzlerce değerli kişinin acı, aşk, mutluluk vb. konularda söylediği güzel sözleri derledik ve uygulama içerisine yerleştirdik.

Uygulama aynen bir dergi mantığında her ay yeni eklenen ve seçilen sözlerle güncellenecek. Çünkü günümüze yönelik söylenen pek çok yeni söz var, bunların da sunulması bizce çok önemli. Ayrıca sizlerden gelecek sözlerle de içerik desteklenecek.

Büyük bir titizlikle hazırlanan bu uygulama içeriğinde bulunan güzel sözler, tam anlamıyla bir başucu kaynağı niteliğindedir. Uygulama kişisel gelişim açısından da oldukça büyük bir değer sunmaktadır.

•2.000’den fazla özenle seçilmiş güzel söz,
Arama ile hızlı ve kolay erişim,
Konulardan güzel sözlere erişebilme,
•Söz sahibi kişilerden sözlere erişebilme,
Favorilerim listesi oluşturabilme,
Kendi sözlerinizi oluşturabilme,
SMS ile paylaşma,
•E-posta ile paylaşma,
Sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilme,
•İnternet bağlantısı olmadan çalışabilme,

Ve projemizin öyküsü; Güzel Sözleri neden yaptık?

İlkokuldayım, ama kaçıncı sınıfta olduğumu hatırlamıyorum. Babam bana eski daktilosunu hediye etmişti, bende merakla yazmayı çok seviyorum. Tabi o dönemde bilgisayar falan yok. Çok meraklı olduğum için Tübitak’ın yayınladığı bilim ve teknik dergilerini keyifle okuyorum. Dergilerin içerisinde çok sevdiğim bir özellik vardı; sayfaların arasına serpiştirilmiş güzel sözler. Bunlar okumaya daha da keyif katıyordu. Tabii aralarında çok beğendiklerim vardı, bunları ne yapsam acaba diye düşünürken aldım daktiloyu başladım bu güzel anlamlı sözleri seçerek yazmaya.

Bu sözleri yazmakta olduğum günlerden birinde annemin bir arkadaşı misafir olarak gelmişti. Ben de takdim edildim doğal olarak, daktilo seslerini duyan teyzemiz ne yaptığımı sordu. Ben de güzel ve anlamlı sözlerin koleksiyonunu yaptığımı söyledim. O da “Ne güzel kalıcı bir şekilde bunları toplaman” demişti. “Evet teyze, bunları önce kâğıtlara ama sonra da kafama yazıyorum demiştim”.

İşte o gün bu gündür güzel sözleri seçerek biriktiririm. Bu sözler insanın kişiliğini bence inanılmaz ölçüde geliştiriyor. Sözlerin gücünü her zaman kullandım. Çalışanlarımı motive ederken, çocuklarımı yetiştirirken, sıkıntıya düştüğümde danışmak için hep bu sözleri kullandım.

Benim için çok değerli olan bu güzel ve anlamlı sözleri bir iPhone uygulamasında toparlayabilmek çok heyecan verici oldu. Çünkü artık hepsi elimin altında ve erişimi de çok kolay. Aslında kendim için yaptığım bu uygulamayı sizlerle de paylaşıyorum. Amacım ücretli sürümden elde ettiğim gelirleri uygulamayı sürekli geliştirmek için kullanmak, çünkü bu kadar basit bir uygulamada bile yapılacak o kadar çok fikir var ki size anlatamam. Ama tüm paramı mobil yazılımcı arkadaşlarıma harcamak yerine birazını da sizlerden fonlayabilirim diye düşünüyorum. Yardımlarınız ve desteğiniz dileğiyle. Umarım “Güzel Sözler” uygulaması her zaman elinizin altında olarak sizi ve çevrenizi sürekli geliştirir.

Yararlı olması dileğiyle…

İlkay Öztürk – www.ilkayozturk.com

Size

5.5 MB

Last update

July 3, 2020

Read more