Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Büyük Risk

★KISA BİR SÜRE İÇİN 1.79TL★ Büyük Risk oyunu ile çok eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor. Büyük Risk ile hem ...

Expired  $ 0.00 $ 1.99

Store review

KISA BİR SÜRE İÇİN 1.79TL★
Büyük Risk oyunu ile çok eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor. Büyük Risk ile hem kendinizi test edin hemde arkadaşlarınızla yarışın. Büyük Risk sayesinde genel kültürünüz artmakla beraber, yarışırken eğlenceli dakikalar geçireceksiniz. Yarışma formatı çoktan seçmeli olarak hazırlanmıştır. Büyük Risk bir genel kültür yarışması olmakla beraber öğretici ve eğlenceli bir uygulamadır.

★ ÖZELLİKLERİ★
✔ Uygulamamızda her bir yarışmada 6 farklı kategoriden 5er sorular halinde toplam 30 soru vardır. Soruların tamamını cevapladıktan sonra final sorusu ve risk etmek istediğiniz miktarı riske ederek oyunu bitirirsiniz.
Her soru için süre kısıtlaması 15 saniyedir.
✔ Süre bitmeden soruya cevap vermelisiniz.
✔ 60 farklı yarışma formatı sizler için hazırlandı. Her güncelleme ile beraber yeni sorular ve kategoriler eklenecektir.

★★Bütün soruları bilirseniz şampiyon siz olursunuz. Fakat bu biraz zor :) ★★

★GENİŞ SORU ARŞİVİ★
Geniş soru arşivi sayesinde farklı sorularla karşılaşıp, istediğiniz kadar yarışabilirsiniz. Arkadaşlarınız arasında yarışabilir bireysel olarak becerilerinizi kontrol edebilirsiniz.Genel kültürünüz artar.

★İNTERNETE İHTİYACINIZ YOK!
Uygulamamız local olarak çalışmaktadır. İnternet bağlantısı ihtiyaç duymadan, offline olarak istediğiniz her yerde dolmuşta,metroda,evde,iş yerinde sıkılmadan oynayabilirsiniz.

Mavi Games
Bol Şanslar

Size

4.9 MB

Last update

Feb. 18, 2014

Read more