Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Origo hírek

Modern design, egyszerű kezelés, testreszabható címlap, cikkek mentése, megosztás, egyedi extra funkciók és mé...

Free

Store review

Modern design, egyszerű kezelés, testreszabható címlap, cikkek mentése, megosztás, egyedi extra funkciók és még sok-sok újdonság!

Amit az alkalmazás kínál:
- Az Origo teljes rovatrendszere, minden hírünk egy helyen!
- HÍREK TESTRESZABVA: Saját nyitólap. Válaszd ki kedvenc rovataid; saját címlapod így az általad összeválogatott tartalommal jelenik majd meg! A Beállítások menüpontban bármikor módosíthatod.
- TÖBB NÉZET A NYITÓLAPON: A nyitólapok jobb felső sarkában található szem ikon érintésével 3 címlapi nézet választható. Kényelmes böngészéshez a nagyképes Magazin nézet ajánlott, a hírek gyors áttekintéséhez a Lista nézet az ideális. Ha időrendben böngésznénk, az Idővonal nézet a jó választás.
- ÍGY ÍRTUNK MI: Válogatás az Origo régi cikkeiből. A fejlécben található naptár ikont megérintve, az adott évszám kiválasztása után megjelenő hírlista az adott év, mai napi dátumnak megfelelő archív híreit jeleníti meg.
- OLVASÁSI NAPLÓ: Minden általad megnyitott cikk automatikusan, időrendben elmentésre kerül, ezeket hálózat nélküli módban is elérheted. A beállítások menüben ennek teljes tartalma törölhető.
- TELJES KÉPERNYŐS KÉPEK: A készüléket elfektetve is élvezheted az extra nagy felbontású képeket, galériákat, akár cikkekből is megnyitva!
- HOZZÁSZÓLÁSOK: Lehetőséged van a hozzászólások olvasására, írására!
- EGYEDI BELSŐ WIDGETEK: Egyes rovatokon belül egyedi megjelenésű kompakt funkcionális elemek, nyitható-zárható lehetősséggel. Időjárás: időjárási előrejelzés. Gazdaság: tőzsdei és árfolyaminformációk. GPhírek: a Forma-1 aktuális adatai.
- ÉRTESÍTÉSEK: Értesítések a legfontosabb hírekről, az élő tudósításokról, vagy az élő sportközvetítésekről tetszés szerint!
- MEGOSZTÁS, BETŰMÉRET: Cikkek fejlécéből pillanatok alatt elérhetők a megosztás, valamint a betűméret növelése funkciók.
- KERESÉS: Szabadszavas keresés és címkézés segíti a tartalmak gyors megtalálását.

Store rating

4

out of

9 reviews

Size

27.3 MB

Last update

June 24, 2020

Read more