Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Foreks Trader Canlı Borsa

Döviz Kurları, Altın Fiyatları ve Borsa Verilerini Anlık Takip Edin Altın, döviz, borsa ve piyasalarla ile il...

Free

Store review

Döviz Kurları, Altın Fiyatları ve Borsa Verilerini Anlık Takip Edin

Altın, döviz, borsa ve piyasalarla ile ilgili tüm gelişmeleri ve fiyatları anlık olarak takip edebilir ve doğru yatırımı vakit kaybetmeden tam zamanında yapabilirsiniz. Borsa ve serbest piyasa verileri için BİST, VİOP Düzey 1, Düzey 1+, Düzey 2, AKD lisansı satın alabilirsiniz.

Doğru Analizlerle Doğru Yatırımı Yapın

Detaylı ve ileri seviye hisse, varant, dolar ve VİOP analizleri sayesinde yatırım kararlarınız için aradığınız içgörülere ulaşabilirsiniz.

Hisse Senedi Yatırımlarınız İçin En Doğru Zamanı Yakalayın

Hisse senetleri, VİOP ve pariteler için fiyat alarmı tanımlayabilirsiniz. Böylece tüm finansal işlemlerinizi vakit kaybetmeden anlık olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Tüm Ekonomi ve Piyasa Gelişmeleri Artık Cebinizde

Ekonomik Takvim ile tüm dünyada güncel ekonomik verilere ve finansal etkinliklerine ulaşabilir, kişisel takviminize hatırlatmalar kurabilirsiniz.

Ekonomi Dünyasına Yakından Bakın

Ekonomi haberlerine, hisse, dolar ve para piyasaları ile ilgili gelişme ve yorumlara anlık olarak ulaşabilir, bu haberler için alarm tanımlayabilirsiniz.

Portföyünüzü Kolaylıkla Yönetin
35’in üzerinde aracı kurum ve banka üzerinden hisse ve VİOP alım-satım işlemleri yapabilir, portföyünüzü anlık fiyatlarla takip edebilir, günlük işlemlerinizi görüntüleyebilirsiniz.

Store rating

4

out of

560 reviews

Size

125.6 MB

Last update

June 30, 2020

Read more