MedAlert

MedAlert is het ideale hulpmiddel voor iedereen die medicatie gebruikt. MedAlert helpt u er namelijk aan te he...

Free

Store review

MedAlert is het ideale hulpmiddel voor iedereen die medicatie gebruikt. MedAlert helpt u er namelijk aan te herinneren om uw medicatie tijdig in te nemen.

Het gebruik van MedAlert is kosteloos en simpel. Wanneer u een medicijn instelt, kunt u aangeven wanneer u dit moet innemen, welke dosis en hoe vaak. Op basis hiervan maakt MedAlert een compleet schema van alerts.


HANDIGE EXTRA'S

Bovendien biedt MedAlert nog een aantal handige extra’s. Zo helpt de app bijvoorbeeld uw medicijnvoorraad bij te houden. Elke keer als u een medicijn inneemt, telt MedAlert af en geeft tijdig aan wanneer het tijd is om nieuwe voorraad te bestellen. Daarnaast heeft u bij elke alert de mogelijkheid om aan te geven hoe u zich op dat moment voelt. En ook om een notitie te schrijven. zodat u dit bijvoorbeeld later met uw arts kan bespreken.


ANTICONCEPTIE

In deze volledig nieuwe versie is het nu ook mogelijk om MedAlert ter ondersteuning voor uw anticonceptiemiddel te gebruiken! Wanneer u gebruik maakt van de pil, prikpil, minipil, ring of pleister helpt MedAlert u hier aan te herinneren. En hierbij houdt de app ook rekening met de evt. stopweek. Deze kan in MedAlert ook gemakkelijk worden uitgesteld, wanneer het even niet goed uit komt.


KOSTELOOS

Er is geen internetverbinding nodig om MedAlert te gebruiken, want de app bewaart uw ingevoerde gegevens op uw toestel. Iedere medicijngebruiker met een Android-device kan dus kosteloos gebruik maken van deze handige app.


MEER INFORMATIE

MedAlert is een initiatief van GGZ Friesland. Tevens beschikbaar als iPhone-app. Kijk voor meer informatie op www.ggzfriesland.nl/apps

Size

14.0 MB

Last update

July 23, 2018

Read more