Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Storel.ro

Aplicatia Storel este creata special pentru tine, pentru ca tu sa poti sa faci cumparaturile dorite usor si ra...

Free

Store review

Aplicatia Storel este creata special pentru tine, pentru ca tu sa poti sa faci cumparaturile dorite usor si rapid, direct de pe telefonul mobil. Acum nu mai trebuie sa pierzi timpul in magazine in cautarea produselor de care ai nevoie.

Aplicatia Storel iti pune la dispozitie o gama foarte variata de produse pentru tine si cei dragi, de la electrocasnice, gadgeturi, produse cosmetice, articole de imbracaminte, jucarii si produse pentru copii la accesorii sportive si auto, anvelope, electrica auto si multe altele.
Acum poti comanda produsele tale preferate din confortul casei.

Aplicatia Storel iti pune la dispozitie servicii de calitate si numeroase beneficii. Adauga produsul pe care il urmaresti in lista de preferinte, iar noi te vom anunta atunci cand produsul respectiv intra la reducere sau reapare in stoc.

Alege metoda de plata pe care o doresti. Poti plati fie ramburs, in momentul livrarii produselor, fie cu cardul, simplu, rapid si 100% sigur, fara a plati comisioane suplimentare.
Alatura-te comunitatii Storel si comanda produsele tale preferate simplu si rapid. In cazul in care doresti sa returnezi un produs, ai la dispozitie 14 zile calendaristice pentru returnare, iar contravaloarea bunului respectiv iti va fi returnata in maxim 7 zile.

Produsele vin insotite de garantii pentru ca tu sa stai fara griji, iar in contul Storel poti verifica oricand facturile si garantiile produselor comandate, precum si istoricul comenzilor tale si
produsele favorita.

Fa cumparaturi in siguranta, usor si rapid cu ajutorul aplicatiei Storel.

Last update

April 18, 2020

Read more