Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

iCsekk

A megújult iCsekk alkalmazás segítségével: Fizetheti QR-kóddal ellátott postai csekkjeit - a csekken találhat...

Free

Store review

A megújult iCsekk alkalmazás segítségével:

Fizetheti QR-kóddal ellátott postai csekkjeit - a csekken található QR-kód beolvasásával - „QR-kódos befizetés” menüpont
Fizetheti iCsekk QR-kóddal ellátott számláit - a számlán található QR-kód beolvasásával - „QR-kódos befizetés” menüpont
Összekapcsolhatja a Díjnet fiókját és telefonját - Kezdeményezze a „Beállítások” menüpont alól, hogy Díjnetes számláit elérhesse a „Várakozó számlák” menüpont alatt

Feltöltheti mobiltelefon egyenlegét - „Mobil feltöltés” menüpont

Regisztráljon e-mail címe és egy belépési jelszó megadásával, és már kezdheti is a befizetéseket!

A megújult applikáció használatához, még abban az esetben is szükséges a belépés előtti új regisztráció, ha már használta a régi iCsekk alkalmazást. A regisztráció során e-mail cím és jelszó páros megadása szükséges. A regisztrációt követően korábbi adatai elérhetőek lesznek az Ön számára.

Felhívjuk figyelmét! Bizonyos iOS készülékek használata esetén, a megújult alkalmazás nem tölthető le a régi verzió törléséig.

A jelszót milyen formátumban kell megadni?

A jelszó egy 8-30 karakterből álló, kis-és nagybetűt, számot és írásjelet tartalmazó, tetszőlegesen megadott egyedi kód lehet.

Az alkalmazás segítségével bármely internetes fizetésre alkalmas bankkártyájának felhasználásával befizetheti csekkjeit, elektronikus és papír alapú számláit, vagy feltöltheti mobiltelefon egyenlegét is.

A fizetési felületet a SimplePay biztosítja – adja meg adatait vagy regisztrálja bankkártyáját, hogy még egyszerűbb legyen a fizetés.

A korábban végrehajtott tranzakciókat a „Kifizetett számlák” menüpont alatt tekintheti meg, elmentett vagy időközben beérkezett tranzakcióit pedig a „Várakozó számlák” menüpontban találja.

Köszönjük, hogy minket választ!

Gyakran ismételt kérdések:

Mennyibe kerül ez nekem?
Az iCsekk alkalmazás használata ingyenes, a fizetési tranzakció bankkártyás vásárlásnak minősül, melynek díja bankonként eltérő lehet. Bankkártyáját a Postai QR-kód / iCsekk QR / Díjnetből érkező számlával megegyező összeggel terheljük meg. Az alkalmazás letöltése és használata adatforgalmat generál.

Mennyire biztonságos?
A rendszer biztonsági megoldásai a banki rendszerek biztonsági megoldásaival egyenértékűek.

Minden tranzakcióról kapok visszaigazolást?
Igen, az alkalmazás minden tranzakció eredményéről e-mail visszajelzést ad, a fizetési tranzakcióról pedig – beállításainak megfelelően – a fizetési szolgáltató külön visszaigazolást küld.

Milyen kártyával tudok fizetni?
Az iCsekk alkalmazásban a tranzakciók lebonyolításához bármilyen, internetes fizetésre alkalmas bankkártya felhasználható.

Mi történik a korábbi tranzakciókkal?
Az applikációhoz használt régi telefonszámának megadásával, korábban teljesített tranzakciói, és a korábban rögzített, befizetésre váró számlái is elérhetővé válnak.

Store rating

4

out of

136 reviews

Size

16.5 MB

Last update

June 29, 2020

Read more